Bullfest och grillat

Idag åkte vi in till Strømmen Storsenter för att shoppa lite grejer som jag behövde, samt lite kläder till pojkarna, så som nya pyjamaser, strumpor och skalkläder till att ha ute. När vi hade handlat allt så tog vi en fika innan vi skulle åka hem igen.

fika

Det har varit så mysigt att ha fått strosa runt på ett köpcenter under dagen när det var lite halvkass väder och sen få komma hem till blå himmel och strålande sol. Vi tog ett dopp i poolen och sen satt vi oss på verandan och njöt av solen och jag njöt av utsikten av att min man stod och lagade middag till sin familj. Det serverades grillat med en fräsch sallad till.

M

Nu ska vi gå upp och bada badkar och duscha och sen är det läggdags för dom små. Jag hoppas att det går smidigt att lägga dom ikväll så att jag och M får lite tid för varandra innan vi också måste sova. Imorgon ska jag nämligen börja jobba kl 05.30 så då måste jag upp kl 04.00! Gaaah, det är lite väl tidigt, men det ska nog gå bra för det innebär ju att jag slutar tidigt och kan hämta Filip på förskolan imorgon. Det är guld värt ska jag tala om! 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *