Klär mig efter vädret

Godmorgon,

När man bor i Skandinavien så gäller det att lära sig att klä sig efter vädret. Bara för att solen skiner och himmelen är blå en sommardag i början av juli så betyder inte det att vädret kommer att se ut så resten av dagen.

regnjacka_lindex

Nej, för det kan slå om på nolltid och plötsligt kan himmelen vara grå och regnet bara öser ner. Då är det smart att ha ett paraply till hands, eller varför inte denna supersnygga regnjacka?

regnjacka_holly_and_white

Regnjackan är från Lindex (<-adlink) och tyvärr så verkar den vara utsålt i webshoppen, men förhoppningsvis så kan ni säkert finna den i butikerna. Annars så finns det även liknande i marinblå och helvit. Superfina allihop!

Bilderna togs härom dagen när det var en tillfällig skur. Klockan är nämligen 04.00 nu och jag ska iväg till jobbet så hann inte ta någon bild direkt på morgonen. Ser inte så väldans fotogen ut för tillfället då påsarna under ögonen är enorma, jag har inte sminkat mig än och kaffet står och droppar från kokaren. Jag ska skynda mig att sminka mig och dricka upp en kopp innan jag måste iväg. Jag har exat 20 min på mig! Gaaah bråttom med andra ord!

Hörs när jag är hemma igen, Kramar S

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *