Plask och skvätt

Idag slutade jag vid tretiden och åkte raka vägen och hämtade Filip på förskolan och sen åkte vi hem och hoppade i plurret.

bada_barn

Både jag och M älskar att bada och våra barn lika så. Vare sig det är varmt eller kallt så tycker dom båda att det är kul med vatten och man kan verkligen se hur båda två lyser upp så fort vi hoppat i.

oskar_badar_pool

Det känns så underbart att arbetstiderna varierar så i det yrket jag är i så att jag kan få så mycket tid tillsammans med familjen och barnen. Jag är så lycklig över att jag trivs så med mitt nya jobb och att jag sen, efter en lång arbetsdag, får komma hem till världens mest underbara barn och den finaste och bästa mannen i världen. Jag är, minst sagt, lyckligt lottad!

bada

Alltid när båda barnen badar samtidigt så har dom någon tävling mellan varandra om vem som plaskar och skvätter mest på mamma verkar det som. 😉 Hihi, men det bjuder jag på!

plaska_i_poolen

Vi sitter här på verandan och har precis badat och ätit middag. Jag är ruskigt sugen på något chokladigt till efterrätt, men jag orkar inte ställa mig och baka. Får se om jag kanske kan ta med mig Filip till butiken för att se om dom har något gott vi kan köpa till dessert.

Hoppas att ni får en fortsatt fin dag allihopa!

1 reaktion på “Plask och skvätt”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *