Gräs, grönt och skönt

Idag kände jag verkligen på hela kroppen att jag var sliten efter att ha gått upp mitt i natten två dagar i rad. När jag kom hem så var jag helt slut och jag ville helst av allt bara lägga mig på gräsmattan och sova. Men så har jag ju två små guldklimpar (och en stor) att umgås med.

Det var så fint och härligt väder så vi tog en promenad ner till förskolan och hämtade Filip. Sen när vi kom hem igen så sprang han runt och lekte med grannarna och jag kunde äntligen luta mig tillbaka med minstingen på gräset och bara slappa för en stund medan M grillade till middag.

oskar

Imorgon har jag en ledig dag, så när pojkarna har somnat så ska jag och M ta fram massa lösgodis, chips och Fanta och mysa framför Orange is the new black på Netflix. Det blir en riktigt mysig och alldeles perfekt lillördag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *