Mitt i natten

Godmorgon! Eller? Hmm.. Godnatt kanske jag ska säga?

Susanna_Jungblom_Oslofru

Klockan var 03.30 idag när mitt alarm på mobilen ringde på högsta volym. Jag vågar inte snooza eftersom jag är livrädd för att försova mig, så det var bara att hoppa upp så fort klockan ringde. På med kaffet och fram med sminket. Nu var det bara att försöka vakna till liv och starta dagen. Igår var vi i Athen i Grekland och idag ska vi till Antalya i Turkiet.

Jag har lite bråttom som vanligt, så jag måste sticka! Hej hopp så länge 😉

2 reaktioner på “Mitt i natten”

 • Maria skriver:

  Hej!
  Är alltid så trevligt att titta in hos dig på bloggen 🙂 Fantastiskt att du hinner med att uppdatera här samtidigt som du har ditt nya jobb att ta hand om 🙂
  Önskar dig en fin fortsättning på veckan
  Kram Maria i Skåne

  • oslofru skriver:

   Hej! Så glad jag blir 🙂 Kul att du tycker det är kul att titta in här 🙂 Det värmer mitt lilla hjärta att höra ska du veta! Massa kramar till dig <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *