En fridfull dag

Hej på er!

Sommar och sol. Kan man önska något mer av denna härliga dag? Juli4

Jeanskjol – Lindex – HÄR , Väska – Gucci, Bälte – Prada, Solglasögon – Prada – HÄR

Klocka – Deevotion – HÄR, skor, Gucci, Topp – H&M

Oslofru_outfit

Här bor jag och det är sååååå underbart! Jag älskar naturen och att få andas frisk luft och njuta av utsikten över öppna landskap. Jag saknar inte storstadslivet för fem öre om jag ska vara ärlig. Jag trodde att jag skulle sakna att ha tillgång till butiker 24/7 och att kunna gå ut och köpa en kaffe när jag önskade. Men jag har sparat massor med pengar på att inte alltid ha tillgång till affärer och en kaffe kan jag koka själv och hälla upp i en termos istället.

jeanskjol_outfit_Oslofru

Vi har varit ute och gått en promenad och suttit och fikat ute i det fina vädret. Vi satte oss på en filt på gräset och njöt av att bara få vara vi medan Filip var på förskola och Oskar sov i vagnen. Sen gick vi hem igen i lugn takt och pratade om allt och inget.

Susanna_Jungblom

Dagens ord – Fridfullt <3

Inlägget innehåller adlinks

2 reaktioner på “En fridfull dag”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *