Busfrön

Godmorgon!

Här hemma har vi varit uppe långt före tuppen och lekt ”Titt-ut” så det står härliga till! 😉

syskon

Filip ska alldeles strax, eller rättare sagt om ca en timma, lämnas på förskolan och jag har några timmar kvar hemma med M och Oskar innan jag ska åka till jobbet. Idag ska jag flyga till Trondheim, Tromsø och Kristiansand. Jag stannar i Kristiansand över natten och åker tillbaka till Oslo tidigt imorgon bitti igen. Jag kommer inte att hinna se så mycket mer av staden än hotellrummet denna gången tyvärr för jag landar nämligen vid 23tiden och ska åka igen vid 5.30. Men förmodligen får jag väl säkert komma tillbaka igen någon gång i framtiden och får se mer av staden.

För övrigt så blir det Filips sista dag idag på förskolan innan han ska ha semester i tre veckor. Jag vet inte riktigt hur det fungerar i Sverige, men här i Norge så måste man ha totalt 5 veckors semester i året från förskolan, varav 3 veckor måste vara sammanhängande under sommaren. Så vi har valt dom tre sista veckorna nu i juli så att Filip kan börja på nytt sen igen samtidigt som Oskar ska ha inskolning. Det tror vi blir tipptopp!

1 reaktion på “Busfrön”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *