Tips! – Besök en husutställning

Sponsrat inlägg

Nu har vi bott i vårt fina hus i exakt två år. Jag kommer ihåg vilken process det var att bygga och vi åkte nästan dagligen ut för att se hur byggarbetarna jobbade och alla framsteg som skedde dag efter dag.

NORWEGIAN2

Huset fick vi såklart en husleverantör till att bygga, men garaget och altanen fixade vi själva. Från start till finish tog det ca 6 månader och som tur var så gick det mesta väldigt smidigt, vilket är ett stort tack vare min man som är så duktig på att googla runt och finna svar på sina frågor lite här och var. Men hade vi vetat om att det fanns husutställningar som man kunde åka till så hade vi absolut åkt dit för att kika och få tips och råd av experter som är samlade på en och samma plats.

framsida_hus

Övre bilden – Framsida på vårt hus . Nedre bilden – Baksida på vårt hus

baksida_hus

Så nu tänkte jag  tipsa er om husutställningen i Arlandastad som man kan besöka för att få massvis med inspiration och idéer till sitt husbygge.

Där kan man få information, inspiration och kunskap om hus och hem. Dom har utställning på mängder med olika hustyper, fritidshus, garage, lekstugor och friggebodar. Men inte bara det! Dom har även utställare som visar upp produkter inom energilösningar, inredning och mycket mycket mer.

Tomtkarta_Nybygget

Bilden lånad från Nybygget.se 

”Hos oss finner du 15 visningshus samt fritidshus, garage, friggebodar och lekstugor. Via inredning och smarta lösningar har vi skapat en plats dit besökare kan åka för att få inspiration och vägledning gällande sitt boende. Vi har också samlat ett antal utställningar på området där företag visar upp produkter inom inredning, energilösningar och mycket annat. Hos oss får besökare:

  • rådgivning
  • ta del av utställningar
  • se flera av Sveriges ledande hustillverkares husmodeller
  • koppla av på Vilmas skafferi
  • hjälp med barnpassning på Barnens Nybygge

 
Vår vision är att bli norra Europas bästa och mest kompletta husutställning. Vår mission är att vara den självklara destinationen och inspirerande mötesplatsen för dig som är intresserad av bygglösningar, arkitektur, design, inredning och trädgård.”

Titta gärna in på Nybyggets hemsida för mer information och öppettider.

Jag hade verkligen önskat att vi visste om denna fantastiska plats när vi skulle bygga vårt hus. Vi hade så mycket frågor om allt och inget och det hade varit perfekt att kunna åka till en sån här utställning för att få svar på allt man undrade över. Så tips till alla er som är i funderingar om att bygga eget – åk hit! 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *