Söndagsmys med familjen

Idag har vi haft en riktigt mysig söndag! Förutom ett besök hos läkaren som vi startade dagen med. Jag blev nämligen lite orolig för att det var något fel på mig efter att jag sett era kommentarer angående mina blåmärken. Så jag ringde läkaren och fick en tid med en gång. Som tur var så visade det sig att jag är helt frisk och att det inte är några som helst fel på mig! Tjohoo! Då var det bara att fortsätta dagen med ett besök hos Plantagen för att köpa en häck som vi tänkte sätta imorgon. Efter vi kommit hem så la vi oss i badkaret och badade allihopa. Sen när vi var klara så torkade vi oss, jag la en ansiktsmask och sen så busade vi en massa innan läggdags.

tvåbarnsmamma

Denna dagen har gått så fint utan några gnäll eller ledsna miner. Pojkarna har varit på toppenhumör och jag och M lika så!

familj

Filip har busat med sin lillebror och varit en sån otroligt härlig storebror för honom idag och Oskar har skrattat högre än någonsin förr!

Oskar

Jag kunde inte önskat mig en finare dag än denna som är min sista lediga dag innan en ny jobbvecka startar imorgon.

M är för tillfället uppe och lägger Filip och jag ska alldeles strax gå upp och lägga Oskar. Sen ska vi äta tacos i lugn och ro. Vi brukar alltid äta med barnen annars innan dom ska sova, men idag ville vi lyxa till det med vuxenmiddag när dom små har lagt sig. Så nu får vi bara hålla tummarna att barnen somnar utan problem och att vi får äta ostört. Hehe, jag försöker tänka optimistiskt, men det brukar alltid krångla med läggningarna när vi önskar att få lite egentid för varandra. Antingen så vaknar dom efter en stund, eller så är dom omöjliga att lägga. Men, vi får hålla tummarna att det går bra och att vi får mumsa på våra tacos ifred 😉

6 reaktioner på “Söndagsmys med familjen”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *