C9 – Nu avslöjas sanningen bakom Foreverlivings livsfarliga produkter!

Godmorgon på er!

Ni vet den där känslan man kan få när man fått ett påstående bevisat vara fullkomligt sann. Nu har jag vetenskapen bakom mina tankar och åsikter bakom C9 och det hjärntvättnde företaget Forever Living.

Kommer ni ihåg för länge sen då jag skrev om det här? Det är helt otroligt vad många det var som gick igång på inlägget som jag skrev om den här bantningskuren C9. Och nu kan jag äntligen säga : I TOLD YOU SO!!

”Idiotiskt av bloggare att sälja C9” är mitt mest lästa inlägg och jag fick otroligt mycket skit från folk som påstod att jag hade fel. Ni som missat det kan läsa inlägget HÄR.

Det var en del som höll med om det jag skrev, men även en hel del som var emot mig. Så är det nästan alltid och smaken är som baken. Dock är jag väldigt glad över att det verkar som att den här hetsen har minskat på dom flesta sociala medier och förhoppningsvis har dom flesta bloggare fått med sig och insett hur dum den här idén att sälja C9 var till slut. Speciellt nu som fler och fler skriver artiklar om hur företaget fungerar, samt hur farligt produkterna som Forever Living säljer är.

medelhavet

(Bilden är inte relevant till inlägget – Från Italien i våras)

Nu har Expressen kommit ut med en artikel som är väldigt intressant och läsvärd! Ni som inte trodde på mig innan och gick emot allt jag sa – läs hela artikeln här och kom tillbaka till mig sen så får vi se om ni har ändrat uppfattning!

Så här skriver bland annat Expressen i artikeln:

”Hårdbanta med aloe vera och förbränningspiller.

Pyramidföretaget Forever Living har kritiserats för att vara sektliknande och kränga dyra produkter som inte håller vad de lovar.

Men affärerna går bra. 86 miljoner kronor i vinst senaste fem åren i Norden.

Expressens medicinreporter Anna Bäsén gick med i ”Foreverfamiljen”. Utrustad med dold kamera fick hon lära sig kringgå lagen. Hon testade också företagets hårdbantning i ett medicinskt experiment. Det höll på att gå illa.

– Du måste genast sluta ta den här produkten, varnar bantningsprofessor Claude Marcus.”

Se gärna den väl beskrivande videon angående vad Forever Living är för typ av företag här i Expressens video ”Dold kamera avslöjar : De tränas att kringgå lagen” :

[iframe width=”600″ height=”480″]http://www.expressen.se/tv/nyheter/dold-kamera-avslojar-de-tranas-att-kringga-lagen/[/iframe]

(Ser ni inte videon? Klicka HÄR för att komma till videon)

Detta var precis vad jag trodde och exakt vad jag sa till er alla för flera månader sen. Men nu har det äntligen blivit bevisat! In och läs artikeln så förstår ni. OM du mot all förmodan fortfarande håller på att sälja dessa livsfarliga produkter – SLUTA med det NU! 

Här kan ni läsa om mina egna artiklar kring ämnet:

Forever Living – Ett hjärntvättande företag

Forever Living – Ett ”pyramidspel”

Jag hoppas, som sagt, att ni förstår allvaret med det här. Det är inte bara företaget i sig som är fruktansvärt i och med hur det är uppbyggt, utan dom säljer farliga produkter som skadar våra kroppar. Vill du gå ner i vikt? Gör det då på ett sunt och hälsosamt sätt. Ät ordentligt, motionera och använd sunt förnuft!

Vad tycker DU nu när du har läst det här och fått ytterligare viktig information om C9 och Forever Lings bantningsmetoder och farliga kurer?

dela_facebook

3 reaktioner på “C9 – Nu avslöjas sanningen bakom Foreverlivings livsfarliga produkter!”

 • Jannice skriver:

  C9 funkade hur bra som helst på mig och jag blev inte sjuk på något sätt, däremot så mådde jag mycket bättre än vad jag gjort på länge. C9 är ju ingen bantningskur i sig utan ett verktyg till att bryta dåliga vanor och få ett nytt tänk kring kost och motion. Få bort sockret, allt småätande och att få i sig tillräckligt med vatten. Vissa människor, jag bland annat, har väldigt svårt för att bryta dåliga vanor på egen hand så för min del var C9 toppen! Jag har alltid haft mycket problem med min IBS och efter kuren så var den i balans för första gången på 15 år! 🙂
  Som du sa, smaken är som baken 😉

 • Angelica skriver:

  Frågan är nu om du överhuvudtaget ensa tagit hänsyn till att man ska vara kritisk mot vad en expressen skriver och framförallt denna skribent?

  Forever följer rådande lagstiftning till punkt och pricka. Samtliga utav våra produkter är kontrollerade av myndigheter vilket innebär att dessa är fullt godkända på marknaden.
  Det har gjorts vetenskapliga studier på Aloe Vera och produktens säkerhet är bevisad (för att inte tala om att Aloe Veran nyttjats i över 1000 år). Aloe vera är godkänt både som kosttillskott och som livsmedel, vilket produkterna inte hade varit om de hade ansetts vara skadliga. Produkterna följer ALLTID rådande lagstiftning och rekommendationer.
  Miljontals människor i mer än 160 länder världen över dricker vår aloe vera VARJE dag. Oerhört många använder vår kickstart C9 och mår oerhört bra av det.
  Idag är Forever det STÖRSTA direkthandelsföretaget i Sverige. Om ni inte förstår vad det innebär så rekommenderar jag er att googla efter Svensk Direkthandelsförening. En affärsmodell, som ger många människor möjlighet till bättre hälsa och arbete.
  Företaget har funnits i drygt 40 år med 90 dagars nöjd kund garanti (sedan dag 1) på ALLA deras produkter (Tänk på att de omsätter dryga 20-30 miljarder SEK per år). De skulle inte kunna ha en så generös garanti om inte kunder verkligen uppskattade produkterna.
  Expressen säger sig ha gjort ett medicinsk test tillsammans med professor Claude Marcus, där de påstår att det har visats att Aloe Vera kan ge upphov till förändrande levervärden vilket de uttrycker sig negativt om.
  Andra läkare med GOD kännedom om just aloe vera och dess aktiveringseffekt berättar att aloe vera initialt kan ha en utrensningseffekt (tänk på att allt ”dåligt” som funnits i kroppen vill ut ur kroppen), och kan leda till att levervärdet ändras i början av nyttjandet, men att värdet därefter normaliseras igen. Vi vet givetvis inte om så är fallet i det test som Expressen gjort med journalisten – men det kan vara förklaringen. Därför är det extra viktigt att alltid rådfråga med sin läkare innan man kör igång något nytt då er egen läkare vet vad som är bäst för er. (Viktigt att man som ÅF hänvisar kunder med problem till deras läkare först).
  Om du undrar över aloe vera och leverpåverkan så kan det vara bra att veta att det har gjorts vetenskapliga studier och att produkternas säkerhet ÄR BEVISAD.
  Det kan också vara bra att känna till att läkare som Forever har varit i kontakt med har följt upp HUNDRATaLS personer som har tagit aloe vera under en längre tidsperiod och tagit blodvärden med levervärden och inte funnit några anormala levervärden.
  Forever har kontaktat professor Claude Marcus för att få information om hur detta test har genomförts. Man har följt EN person, journalisten, under en kort tid. Ett test på EN individ är inte en vetenskapligt validerad studie. En sådan behöver göras på en signifikant stor grupp och under en tillräckligt lång tidsperiod. Forever har inga detaljer om hur testet har gått till väga, men har bett att få ta del av underlag, utan att få det. Dem vägrar alltså lämna ut informaton om hur de har gjort testet vilket är märkligt.
  Det finns flertalet studier om aloe vera som påvisar plantans säkerhet och effektivitet vid invärtes och utvärtes bruk. Men eftersom våra produkter är kosttillskott och INTE läkemedel hänvisar vi aldrig till dessa studier i vår marknadsföring. Aloe vera är godkänt som kosttillskott och livsmedel i Sverige.
  Magasinet Hälsa & Fitness har just nu en väldigt positiv artikel om vår C9, samma C9 som Expressen skriver ner. Vill även påpeka att just Expressen skrev en positiv artikel om det för inte så längesen – tror inte det enbart är jag som känner mig kluven där.
  Det finns många åsikter om läkaren Claude Marcus och hans trovärdighet, då han tex. utför uppdrag för McDonalds och för Coca Cola.
  Vill du läsa mer se här: http://www.kostdemokrati.se/frank/…/09/20/kopta-professorer/
  http://www.sockerchocken.se/…/claud-marcus-hos-jenny-strom…/
  Här finns intressant läsning om journalisten i fråga Anna Bäséns arbetsmetoder. Det är hon som skrivit artikeln i Expressen. Expressen och reportern Anna Bäsén nominerades dessutom 2014 till ÅRETS FÖRVILLARE:
  http://aretsforvillare.nu/tag/anna-basen/
  http://www.odenplansnaturhalsa.com/sa-har-gick-det-egentlig… basen-expressen-besokte-ulrika-sunnerheim-dahlman-the-true-story/ http://www.kanariefaglarna.com/node/362 http://www.kostdemokrati.se/…/20…/04/14/anna-basen-ansiktet- bakom-haxjakten/
  Alltså kära vänner, känn er trygga med oss. I 40 år har människor druckit vår Aloe Vera som står för ca 60% av omsättningen MED 90 dagars nöjd-kund-garanti. Vad låter mest rimligt?

 • Emms skriver:

  Jag fick mail av min försäljare av Forever när detta kom ut. Precis som ngn Angelica skriver var det mail jag fick MEN som jag då också sa som för mig som dagligen går på mediciner som påverkar mina levervärdena redan, borde blivit informerad ang detta då det kan vara extremt hälsofarligt för mig. Som tur är så har jag aldrig prövat detta. Jag älskar forever sina hudprodukter men kommer aldrig inta ngt som inte kan garantera att jag faktiskt inte blir värre sjuk. Så är enig med dig Oslofru när det gäller detta, men propolis kremen och gellyn är ett must for mig 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *