Thuja häck

Godmorgon!

Eller kanske jag skulle sagt, god förmiddag? Det känns nämligen som att vi har varit vakna en hel dag eftersom pojkarna ville upp och hoppa tidigt som tusan som vanligt. Jag brukar ju alltid titta in på bloggen direkt när jag vaknar, men denna morgonen var lite annorlunda. Idag ska jag nämligen jobba och börjar i eftermiddag, så jag ville få så mycket tid som möjligt med pojkarna innan dess.

Efter frukost så gick vi ut för att sätta Thuja häckarna som vi var och köpte igår.

thuja_häckHela familjen hjälpte till! Men det var lättare sagt än gjort att sätta dessa häckar kan jag tala om. Det tog sin lilla tid att gräva ut och sen fylla på med bra jord och gödsel och sen få dom att stå med jämna mellanrum från varandra. Oskar blev så trött till slut att vi fick hämta ut babysittern och ställa jämte oss så att han kunde sova lite grann medan vi gjorde färdigt.

thuja_häck

Nu står i alla fall häcken fint vid sidan av poolen och gränsar till grannen. Vi hade länge funderat på om vi ville ha staket eller häck, men beslutade oss till slut att det blir både finare och bättre för insynen om vi sätter en Thujahäck där. Dock trodde jag aldrig att det skulle vara så dyrt med häck som det faktiskt var. Egentligen skulle dessa fina Thuja Smaragd gå på 698kr/st!! Och behöver man då tio stycken så blir det ju 6980kr + jord á ca 500kr, det blir fort väldigt dyrt. Nu skulle vi ju bara ha 8 stycken för att bygga upp ett skydd för insynen vid poolen, men jag menar, vissa bygger ju häck runt hela tomten och det hade ju blivit många tusenlappar! Nu hade vi sån tur att vi fick köpt dessa Thujahäckar på 50%, så det blev inte så illa trots allt. Älskar att shoppa på rea! Jag blev dessutom väldigt nöjd med resultatet och ska försöka få ta lite fina bilder en dag som det är fint väder ute och man kan se helheten bättre.

Nu börjar jag jobba om några få timmar och idag ska jag till Olbia i Italien. Jag är fortfarande superlycklig över mitt nya jobb och jag stortrivs verkligen! Det är lika kul varje gång jag ska flyga och jag har alltid ett litet lyckopirr i kroppen när jag ska sätta på mig uniformen och åka iväg. Det är så här det ska kännas när man hittat drömjobbet! Äntligen..

6 reaktioner på “Thuja häck”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *