Första nattskiftet

Godkväll,

Idag på eftermiddagen så har vi haft våra vänner här med deras kids. Det var som vanligt väldigt kul att träffas och prata om allt som skett i våra liv sen sist vi sågs. Dessutom så var det jättekul att se hur bra barnen leker tillsammans och hur mycket dom har växt sen sist. Vi badade, grillade och lekte med radiostyrda bilar tills barnen var så trötta att det var dags för våra underbara vänner att åka hem.

Oskar och Filip gosade med varandra lite grann innan det var dags att sova och det känns lite tufft för mig att säga godnatt till dom och veta att jag sen måste åka iväg på jobb.

syskon

Mina pojkar är så otroligt goa och jag är så sjukt stolt över dom. Tänk att detta är mina barn. Helt otroligt så lycklig jag är över att dom är så underbara båda två! <3

Dom har precis somnat så nu ska jag och M mysa lite i soffan innan jag måste åka iväg till jobbet. Idag ska jag flyga mitt första nattskift och det är faktiskt första gången någonsin i hela mitt liv som jag ska jobba natt. Jag tror kanske att jag har dygnat två eller tre gånger i hela mitt liv förut och då har det varit i andra sammanhang än jobb. Jag tacklar tyvärr det här med lite sömn väldigt dåligt, så jag kommer förmodligen vara ett vrak imorgon bitti när jag slutat jobba och kommit hem. Men som tur är så har jag världens bästa man som är oerhört stöttande och omtänksam, så han kommer att ta hand om barnen så att jag får sova så mycket och länge jag vill imorgon på dagen för att återhämta mig inför nästa nattskift.

Vem vet, kanske jag tacklar detta alldeles utmärkt och älskar att jobba natt? Man vet ju aldrig fören man har provat, eller hur? 😉

7 reaktioner på “Första nattskiftet”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *