Stickad cardigan

stickad_cardigan_outfit

Finns det något mysigare än stora, strickade och mysiga cardigans? Speciellt i en sån här krämvit härlig färg.

susanna_jungblom

Cardigan – Lindex, Solglasögon – Ray-BanTopp – H&M

Keps – H&M (liknande kepsar HÄR), Skor – H&M, Byxor – Freddy Store

outfit_lindex

Sommarvädret är ju, minst sagt, ostabilt i år igen och därför brukar jag alltid ha med mig en stor och gosig cardigan när jag ska ut. Kepsen är nästan alltid på också eftersom jag är väldigt noga med att inte få för mycket sol i ansiktet. Jag smörjer alltid in mig med SPF 50 och försöker skydda mig mot solens starka strålar så mycket det går. Speciellt är det extra viktigt nu som jag gör mina laserbehandlingar. Solen är superstark, även fast det är molnigt ute så smörj in er varje dag, alltid, oavsett! 😉

Susanna_Jungblom_Oslofru

Nu ska vi strax få gäster. Våra vänner med deras två små gullungar kommer hit! Vi ska grilla och hänga lite grann och sen ska jag jobba natt. Jag börjar 22.30 och slutar inte fören imorgon bitti. Jag har aldrig jobbat natt tidigare så vi får se hur det gå och hur min lilla kropp tacklar det. Är det nån av er som jobbar natt eller har jobbat natt? Har ni några tips på hur man bäst återhämtar sig efter ett nattskift? Ska man sova direkt när man kommer hem på morgonen eller vänta till kvällen och sova innan man ska upp och jobba på natten igen? Som vanligt är jag alltid tacksam för era tips 🙂

Kram på er så hörs vi om en stund igen! 

2 reaktioner på “Stickad cardigan”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *