Go och glad, hemma igen!

Godmorgon fick jag inte säga idag, utan istället blir det GodKväll på er!

Ni kan ju gissa om jag var trött efter att ha jobbat hela natten! När jag skulle köra hem från flygplatsen så kände jag hur ögonen knappt kunde hålla sig öppna, så jag fick ringa till M och prata med honom hela vägen hem för att försäkra mig att jag inte skulle somna vid ratten. När jag väl kom hem så gick jag raka vägen upp på sovrummet och la mig och somnade som en stock innan jag ens hade lagt huvudet på kudden. Jag var helt slut och behövde verkligen få sova ut ordentligt. Som tur var så sov jag som en prinsessa och vaknade nu vid 17.30 av att pojkarna kom in i rummet och kramade om mig. Jag ställde mig i duschen och vaknade till liv innan jag gick ner i vardagsrummet och fick se på bilder på hur pojkarna hade haft det idag. Dom hade varit på en bondgård och klappat massa djur och sen hade dom varit på Tekniska Musséet inne i stan med några vänner. Vilken mysig dag dom har haft och jag är ledsen att jag missade den fina tiden tillsammans med familjen, samtidigt som jag är så stolt över M över vilken fantastisk pappa han är och vad kul barnen har haft med honom idag.

Mamma

Men jag stortrivs samtidigt på jobbet och hade det kul under natten när vi jobbad, men en är det ju såklart supermysigt att få komma hem till mina älskade barn till slut efter en lång arbetsdag/natt.

familj_Oskar

Dessa bilder är tagna härom dagen, men jag hade glömt publicera dom på bloggen, så det passade ju perfekt att göra det nu som jag inte hade något annat skoj att visa er. Jag själv ser ut som ”hej-kom-och-hjälp-mig” så här blir det inga bilder tagna kan jag tala om! 😉

lycka

Jag ska äta lite grann nu och sen ska vi lägga pojkarna för natten och få lite mystid med min älskling innan jag ska jobba igen. Ikväll börjar jag vid niotiden och så ska jag flyga hela natten, men det ska nog gå bra. Jag har så fantastiska kollegor och vi ska flyga med samma crew som igår, så det kommer gå alldeles utmärkt ska vi se!

Hoppas ni har en fin onsdag och att ni får njuta ordentligt av sommaren nu, Kramkram på er!

2 reaktioner på “Go och glad, hemma igen!”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *