Lille token

Godmorgon!

Då var jag hemma igen efter ännu en nattflygning! Det gick bra i natt också och visst är jag trött på morgonen när jag ska köra hem, men så fort jag kommer innanför dörren och möts av mina älsklingar så mår jag tipptopp igen. Speciellt när jag möts av den här lilla glada tokstollen i dörröppningen 😉

Oskar

Jag ska försöka sova några timmar nu för att återhämta mig lite grann, men så ska jag gå upp vid lunchtid och spendera dagen med familjen. I natt ska jag inte flyga igen, utan jag ska sova då som en normal människa 😉 Sen ska jag jobba imorgon vid lunchtid nästa gång och då är det ju viktigt att jag får sovit ordentligt på natten.

Så ”godnatt” på er, vi hörs om någon timma igen så får vi se hur jag mår då. Kram, kram S

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *