Ny design och blåbärsplock

Hej allihopa!

Jag är förvånad över hur bra jag mår efter den andra natten med jobb. Jag trodde att jag skulle vara helt utsliten och trött, men efter att jag sovit fyra timmar på morgonen när jag kom hem så kände jag mig helt okej när jag vaknade och efter två koppar kaffe så mådde jag som vanligt igen.

Det har varit lite disigt väder idag men väldigt varmt, så vi har varit ute hela dagen och badat, lekt på gräsmattan och det bästa av allt – plockat blåbär. Vi har nämligen turen att ha fått ett helt hav med blåbär precis vid vår tomtgräns, snacka om lyx! Så vi går nästan alltid ut och plockar färska blåbär till yogurten på morgonen och till glassen på kvällen. Men så tänkte jag att det kunde vara smart att plocka på sig ett lass för att frysa in så att man får tillgång till blåbär året om.

blåbär

Vad tycker ni om min nya design på bloggen förresten? Är den inte sjukt fin? Jag är jättenöjd och det hoppas jag såklart att ni som läser också är! Ni får gärna kommentera eller maila mig om det är någonting som inte fungerar eller något ni har att säga till om designen och hur bloggen fungerar. Om ni undrar vad  det röda hjärtat 13645110_10154169583024845_3517050913843352632_när för något så är det en funktion som Finest har lagt till som en liten kul grej bara. Det fungerar precis som det gör på Facebook när man gillar något. Istället för ”Gilla” eller ”Tummen upp” så har dom ett hjärta. Med andra ord – gillar ni inlägget som jag har publicerat så kan ni klicka på hjärtat så förstår jag att ni gillar det jag bloggar om 🙂

Annars så tycker jag att det är väldigt kul med denna nya design eftersom bilderna blir så stora och klara, vilket är det jag fokuserar mest på.

Solen har börjat titta fram så nu är det rätt så hett att sitta här ute på altanen, så nu tror jag nog att jag ska ta mig ett dopp i poolen igen!

2 reaktioner på “Ny design och blåbärsplock”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *