YSL Black Opium

Jag var bara tvungen att köpa en liten present till mig själv för att jag äntligen funnit mitt drömjobb och trivs så bra.

Ysl_black_opium

En ny parfym som luktar himelskt gott – Ysl Black Opium <3

Det var faktiskt på flyget som jag fann denna härliga doft. Jag har länge letat efter en ny parfym som passar mig och köpt några som jag tycker lite sådär om, men då var det en jag flög med häromdagen som tipsade om denna från Ysl och när jag luktade på den så kände jag att det var helt rätt. Här är min doft och jag är så glad över att jag äntligen funnit den.

Har ni lust att själva köpa den så kan ni finna den HÄR  (adlink)till ett väldigt bra pris. 🙂

_MG_1213-2

Det är så viktigt att unna sig själv lite presenter ibland. I alla fall för mig så är det väldigt vanligt att jag glömmer av mig själv mitt i allt och speciellt bara tänker på barnen. Men då och då kommer jag på mig och köper mig något fint då och då. På tal om att unna sig saker – Jag tog ju dessutom bort mina akrylnaglar för ett tag sen och usch och fy så fula mina naglar blev efter det. Så antingen så måste jag vänta på att mina korta små stumpnaglar växer ut och blir fina igen, eller så får jag gå och fixa dom på nytt. Ni kan ju gissa, med mitt tålamod, vad jag kommer att göra! 😉

1 reaktion på “YSL Black Opium”

  • Heléna skriver:

    Klart att man måste skämma bort sig själv lite ibland också – så himla lätt att glömma bort det när man har barn 😀 Har ju fyra själv så jag vet hur det är 😉 Tack för tipset om parfymen – ska passa på att dofta på den när jag kommer ner till stan 😀 Kram <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *