Naturlig akryl

Godmorgon!

Igår var jag och fixade naglarna igen. Äntligen har jag fina akrylnaglar som jag kan vara stolt över. Jag hade ju akrylnaglar förr, men som var väldigt långa vilket jag inte trodde att jag kunde ha när jag skulle jobba som flygvärdinna. Då ska man nämligen ha det naturligt och därför tog jag bort naglarna innan jag började jobba. Men när jag bara hade mina egna naglar så gick dom av, såg slitna ut och det var helt enkelt inte vackert. Så nu har jag varit och fixat naglarna igen så att dom håller sig starka och fina. Dock betydligt mer naturligare än förr med ett ljusrosa lack.

naturliga_akrylnaglar

Sååå fint! Eller hur?

manikyr_akrylnaglar

Idag ska jag försöka hitta en frisör också som har drop-in som kan fixa mitt hår. Förmodligen så kommer det inte att gå, men jag måste i alla fall göra ett försök att få en tid att klippa mig och färga mitt hår. Jag är nämligen väldigt missnöjd med färgen och behöver hjälp för att känna mig fin igen. Så vi får hålla tummarna att det löser sig!

Men nu, innan någonting annat, så ska vi äta frukost och göra oss klara för dagen.

Puss och kram så länge

5 reaktioner på “Naturlig akryl”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *