Gunga av glädje

Jag har aldrig sett Oskar så här glad någonsin tidigare i hans liv tror jag!

oskar_gungar

Han skrattade så högt och glädjefyllt att han smittade av sig till hela lekplatsen.

oskar_gungar

Jag blev fylld av kärlek och skrattade högt tillsammans med honom när han gungade fram och tillbaka. Man kunde nästan se på honom att det killade i hans mage när han fnissade loss.

oskar_gungar

Jag har mängder med härliga bilder från när han gungade och jag hade verkligen svårt att bara välja ut några få eftersom han var gudomligt söt på allihopa! Det är stunder som dessa som jag är så glad över att jag har bloggen, annars hade jag helt säkert inte haft kameran med mig och kunnat bevara dessa fantastiska ögonblick. <3

Vi ska alldeles strax åka tillbaka till Oslo nu. Väskorna är packade, vi har storhandlat mat för nästan 5000!! Och har ätit lunch på Max. Så nu är vi redo att åka hem igen. 🙂

4 reaktioner på “Gunga av glädje”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *