En massa lek

Godmorgon!

Då vaknar vi ännu en gång vid klockan åtta efter att ha fått sova en hel natt. Det verkar som att Oskar har börjat sova över det där nattmålet nu och får sova riktigt djupt under hela natten, vilket jag verkligen hoppas kommer att hålla i sig framöver. Det är så skönt att få sova och vi alla blir på så mycket bättre humör när man får vakna utvilade.

Idag ska min man till jobbet (jag vet, han är pappaledig, men han har ett viktigt jobb som kräver mycket arbete) så då passade det ju alldeles utmärkt att jag är ledig och kan vara hemma med barnen.

lekplats_oskar_mamma

Vi kommer förmodligen vara ute och leka en massa idag för det är strålande fint väder här hemma.

Det är så kul att se hur både Filip och Oskar stortrivs när vi är på lekplatser. Dom utforskar, skrattar högt och har det så bra tillsammans. Och tiden som vi får spendera med varandra nu är så mycket mer betydelsefull än vad den var när jag gick hemma hela tiden. Jag lägger ifrån mig allt av elektronik och ger allt mitt fokus till pojkarna. Det blir ordentlig kvalitetstid det!

oskar_lekplats

Bilderna ovan är tagna från i helgen när vi var i Alingsås. Jag fick aldrig en tid hos frisör för det var fullbokat överallt och jag var för lat för att sätta mig i kö och vänta på att få drop in. Så jag klippte mig själv och färgade håret hemma (på bilderna hade jag inte gjort någonting än). Tyvärr blev jag inte helt nöjd med resultatet på färgningen så jag får väl förmodligen boka en tid hos frisören här i Norge nästa gång jag är ledig och har tid för det. När man har så mörkt hår som jag har så är det väldigt svårt att få det till en ljusare brun. Är det någon som kan komma med tips så får ni gärna göra det, men antar att det är professionell hjälp som ska till för att få ett snyggt resultat!

Anyway, nu blir det frukost med grabbarna! Kram på er

 

3 reaktioner på “En massa lek”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *