Vita rosor

Vilket gråmulet och trist väder det blev framåt dagen idag. Först så var solen framme när vi vaknade, men lagom till jag skulle gå ut och gå en promenad med barnen så mulnade det på och blev lite småkyligt ute.

När vädret är trist så får man göra vad man kan för att liva upp stämningen, så jag gick och köpte. 🙂

ros

Jag tänkte först att jag skulle städa och göra det fint hemma, men det kändes lite onödigt eftersom vår städerska kommer hit imorgon och gör det fint. Så jag har istället fokuserat på altanen och gjort det fint här. Både Filip och Oskar ligger och sover i vagnen, så jag sitter här på baksidan och dricker en kaffe och tittar in på bloggen och ska alldeles strax ta tag i mailen. Det har varit lite svårt att få ihop både blogg och ett heltidsjobb det senaste, så fokuset har legat på att publicera ca 2 inlägg om dagen och låtit mailen vara min sista prioritering under de dagar som jag jobbar. I vanliga fall har jag svarat på mail under mina lediga dagar, men nu var jag ju i Alingsås i helgen och då var jag så lite som möjligt framför datorn.

I alla fall, nog om det. Ni flesta har förmodligen semester nu? Det sägs ju att det ska bli varmare och finare väder kommande vecka! Imorgon kommer jag att börja jobba igen och denna perioden ska jag sova borta under hela tiden och jag kommer inte att vara på samma ställe under dessa fem dagar, utan jag ska lite överallt runt om i Norge. Jag kommer dessutom att få lite fritid över så det ska bli kul att få kolla runt och ta lite bilder för att visa er hur vackert Norge är. Bland annat ska jag till Bodø och Tromsø tror jag 🙂

Nä, nu börjar Filip vakna till här, så nu blir det lunch!

3 reaktioner på “Vita rosor”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *