Hotellmys och egentid

Nu ska jag alldeles strax ställa mig i en varm dusch, lägga en ansiktsmask och luta mig tillbaka i den mysiga hotellsängen och zappa på tv:n. Sånt som jag aldrig får tid till annars kan jag göra här. Visst saknar jag min familj där hemma, men jag försöker tänka positivt istället och ta vara på tiden jag har för mig själv. I vanliga fall så brukar vi duscha och bada tillsammans hela familjen, eller så får jag duscha i all hast med Oskar i babysittern, gå på toa med två barn hängandes på badrummet och aldrig vara ifred utan att stressa. Jag vet att min man har fullt upp där hemma, men han fixar det alldeles galant. Så nu ska jag försöka njuta av min egentid och hoppa i duschen!

oslofru

Känner jag mig själv rätt så kommer jag förmodligen att somna som en stock så fort jag lagt mig i sängen. Men det är bara bra i så fall eftersom jag ska upp tidigt som tusan imorgon bitti igen. 😉

2 reaktioner på “Hotellmys och egentid”

  • Helen skriver:

    Hej vilken fin blogg du har , och det ska bli kul att följa när flyger inom Norge , jag har själv en kompis som bor i Austevoll , och det är ju så fint där. Ha en trevlig kväll på dej .

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *