Tromsø – Otroliga vyer

Hej på er!

Då har vi precis landat och checkat in på hotellet i Tromsø.

tromsø

Bilden överst till höger är från hurtigruten.com och bilden nedanför till höger är från visitnorway.com

När vi kom ut från flygplatsen och såg alla bergen så blev jag alldeles mållös så vackert det var. Tromsø bjöd på frisk luft och fantastiska vyer med gröna dalar och fjälltoppar. Jag visste att Norge var vackert, men det är först nu som jag har fått se flera städer uppe i Nord som jag faktiskt överväger att ta en semester med pojkarna en dag för att besöka lite vackra områden när dom blir lite äldre och uppskattar det mer.

Jag är egentligen supertrött, men jag bara måste ut på en kort promenad för att se lite mer av staden, plus att jag är ruskigt sugen på choklad så jag måste till någon butik också. Men sen ska jag spendera resten av kvällen på hotellet och lägga mig för att sova tidigt. Man får ju passa på när man har möjlighet! 😉

Jag tittar helt säkert in här lite senare igen. Kram så länge!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *