Bevarade guldkorn

Godmorgon!

Som vanligt har jag lite begränsat med bilder när jag är ute och reser med jobbet. Men som tur är så har jag lite fina guldkorn bevarade på datorn från när vi var hos mina föräldrar i helgen.

oskar_morfar

Båda mina pojkar älskar sin mormor och morfar och det är så fint att se hur fint dom har det med varandra.

oskar_morfar

Trots att vi bor i olika länder så har vi ändå lyckats att träffas kontinuerligt och hålla en fin kontakt. Det som är jobbigast av allt med att bo i Norge är ju såklart att vara ifrån min mamma och pappa, men frågan är om det inte är sneppet värre för dom att vara borta så mycket från sina barnbarn.

oskar_bebis

Idag ska vi flyga Tromsø-Oslo-Tromsø-Oslo-Haugesund och så ska jag sova där en natt. Det blir en rolig dag med massor att göra så tiden kommer förmodligen gå jättefort! Jag har redan flugit två turer och är tillbaka i Tromsø igen. Jag hann aldrig blogga på morgonen eftersom jag var uppe tidigt som tusan och hade rätt så stressigt för att hinna komma iväg i tid. Men nu fick jag lite paus och nästa gång jag kikar in så är jag i en ny stad och utforskar. Såååå spännande! Hörs då! 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *