Tillbaka i Haugesund

Hej på er!

Då var jag tillbaka i Haugesund igen. Jag var ju här för någon vecka sen, så det känns faktiskt väldigt kul att vara tillbaka eftersom jag förälskade mig i staden och hotellet som vi bor på.

Det är jättefint här, så när vi kom fram så åt vi en våffla tillsammans som hotellet bjöd på och sen gick jag upp på rummet och bytte om och tog mig sen ut på en långpromenad.

haugesund_promenad

Nu kommer ni säkert tycka att jag är supernördig, men jag, som väldigt många andra, har börjat spela Pocemon Go. Såååååå sinnessjukt roligt! För er som inte vet vad det är så är det ett spel som går ut på att gå runt och fånga Pocemons. Så det gjorde jag här i Haugesund. Haha. Man kunde se mängder med andra som gick runt med sina mobiler och spelade. Det har verkligen blivit stort och den personen som kom på det här geniala spelet är nog väldigt rik nu! 😉

Jag var ute och gick i nästan två timmar och när jag kom tillbaka till hotellet igen så tog jag en lång dusch i lugn och ro och nu har jag precis satt mig i en skön fåtölj och äter lite takeaway, skriver här och ser på tv.

haugesund_clarion_hotell_amanda

Jag har ett jättefint hotellrum och just nu lockar sängen en aning. Jag ska nog gå och lägga mig tidigt idag igen så att jag är klar för morgondagen som bjuder på turer från Haugesund – Oslo – Palma – Oslo – Bergen. Det blir en lång, men väldigt rolig dag!

Kram, kram och gokväll!

4 reaktioner på “Tillbaka i Haugesund”

 • Martha skriver:

  Har också fastnat i Pokémon Go 🙂 Vill ut och leta hela tiden.

 • Jossan skriver:

  Hej och tack för en härlig blogg! Beroendeframkallande 😉 Grattis till jobbet!! Det verkar så roligt! Själv är jag flygrädd men flyger ändå eftersom jag älskar att vara utomlands 🙂 Kan du inte berätta hur det fungerar med ditt jobb med hotell, mat osv. Betalar ni en viss del eller ingår allt? Passa på att njuta av egentiden för själv ligger jag mittemellan två barn just nu 😉 Kram!

  • oslofru skriver:

   Hihi så kul! Tack, så himla glad jag blir 🙂 Rädd för att flyga ska du inte vara! Det är absolut ingenting att vara rädd för, kapten ovh crew är där för din säkerhet, så du kan bara luta dig tillbaka och slappna av ☺️ Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *