Bergen

Hej hallå!

Jag ber om ursäkt för dålig uppdatering, men jag har jobbat och haft fullt upp ända tills nu. Vi har flugit hitan och ditan och nu har vi precis checkat in på ett underbart hotell i Bergen.

bergen_scandic_örnen

Jag tvättade mig i ansiktet och slängde mig på sängen och facetimade till min man som precis hade lagt pojkarna för natten. Vi facetimear fortfarande och kommer förmodligen prata med varandra tills vi lägger oss. Det här med att vara ifrån varandra är ingenting som vi är vana vid eftersom vi i princip har varit oskiljaktiga sen den dagen vi träffades för första gången. Men nu är det bara två nätter kvar och sen får jag komma hem igen till min älskling!

Imorgon flyger vi bara till Alicante och tillbaka, så då ska uppdateringen här inne bli bättre kan jag lova! Kram på er och gooooo kväll 🙂

2 reaktioner på “Bergen”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *