Min morfar 85 år

Godmorgon!

Igår, mina kära vänner, var en stor dag för min morfar fyllde nämligen 85 år! Det är viktigt att fira och eftersom jag är ute och reser och vi inte bor i samma land så är det inte så lätt att få tid till att ses så ofta tyvärr. Men jag tänker ofta på mina mor- och farföräldrar och tycker så otroligt mycket om dom. Så, eftersom jag inte hade möjlighet att krama om min morfar på hans dag, så skriver jag här istället för att hylla honom så gott som jag kan ändå (en dag i efterskott).

Min morfar är en otroligt fin och alldeles underbar person. Jag har så fina minnen från min barndom då jag var hemma hos min mormor och morfar i deras röda, stora hus. Jag lekte massor, var ute i deras växthus, plockade små päron från träden, kollade på den stora hästkollektionen, spelade piano och åt världens godaste glass med morfars mumsiga chokladsås (Kelda och Oboy tror jag? 🙂 )

mormor_ morfar

Morfar, mormor och Filip

Jag har, som sagt, många fina minnen från att jag var pytteliten och ända till idag och nu har min morfar blivit 85 år, så GRATTIS igen morfar, jag hoppas att din dag igår var minnesvärd och att början på ditt 85e år blir fantastisk!

Klockan är 04.45 och jag är snart klar för ännu en dag uppe i luften och nästa gång vi hörs så bor jag på hotell i Bergen. 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *