En lista om tiden

Godmorgon!

Jag hittade en rolig liten blogglista som jag tänkte att jag skulle svara på som handlar om TID:

 • Vad är ditt förhållande till tid?

Jag är en riktig tidspessimist. Jag tror aldrig att tiden räcker till och om jag till exempel ska till jobbet så åker jag alltid så att jag är där alldeles för tidigt bara för att jag rädd för att komma för sent. Med ”för tidigt” menar jag inte några minuter, utan jag kan vara så tidig som 45 innan planerad tid. Det är ju bra att det aldrig är någon som behöver vänta på mig, men ibland kan det vara lite dumt för mig själv eftersom en av dom värsta sakerna jag vet är att vänta..

 • Vilken tid på dygnet gillar du bäst?

Jag är faktiskt, tro det eller ej, en morgomänniska. Eller a, det vill säga om jag har fått sova på natten. Men för det mesta så tycker jag att det är otroligt mysigt att vakna upp på morgonen, så upp och ta en kopp kaffe och starta dagen. Oavsett årstid så är morgonen den bästa tiden på dygnet.

kaffe
 • Vilken är den bästa veckodagen?

Förr, när jag var yngre, så var den bästa veckodagen självfallet fredag eftersom man då hade hela helgen framför sig. Men nu när jag är vuxen och efter att jag gått hemma med barnen så länge och nu har ett jobb där jag jobbar lite hur som helst så spelar inte veckodagarna så stor roll. Så den bästa dagen för mig är den dagen jag får komma hem till min familj efter en arbetsperiod borta, oavsett vilken veckodag det är.

 • När går tiden som snabbast?

Man säger ju att ”Tiden går fort när man har roligt” och det stämmer verkligen. Tiden går som snabbast för mig när jag gör roliga saker med familj och vänner, som till exempel när man är ute och reser, då flyger tiden förbi!

Monaco_Monte_Carlo

Här var vi med familj i Monte Carlo

 • När går tiden som mest långsamt?

Det går alltid extremt långsamt när man står i kö. Då, när man egentligen inte vill det, så står tiden plötsligt still.

 • Hur lång tid tar det för dig att sminka dig?

Det går fort! Eller, i och för sig är tiden relativ, men jag menar att det går fort om jag sminkar mig på 10-15 minuter. 🙂

Susanna_JungblomHär blev jag sminkad och fick massor med bra tips på hur man skulle lägga en snygg vardagsmakeup på NK i Göteborg

 • Vilken tidsepok skulle du vilja leva i?

Ska jag vara ärlig så är jag glad att jag lever här och nu och jag skulle inte vilja leva någon gång bak i tiden, men däremot skulle det vara spännande att se vad framtiden har att bjuda på!

 • Äter du snabbt eller långsamt?

Jag äter jättefort, men försöker att lugna ner mig när vi är ute och äter på restaurang med andra så att jag inte ska sitta där med tom tallrik och glo på när alla andra äter. 🙂

middag
 • Vad gillar du mest att lägga ner tid på?

Min fina familj.

 • Vad gillar du minst att lägga ner tid på?

Jag gillar inte att lägg ner tid på att stå i köer eller vänta, det är långtråkigt som tusan.

 • När vaknar och lägger du dig på vardagar?

Jag lägger mig vid niotiden och går upp när mina barn vill att jag ska gå upp, eller om jag jobbar så går jag upp när jag måste åka till jobbet.

 • Vad skulle du gärna ha mer tid till?

Jag skulle gärna vilja att tiden stod still så att jag fick vara med min man och mina två barn för alltid. I de åldrarna dom är i nu och den åldern jag och min man är i nu. Det känns som en perfekt tid som jag gärna skulle vilja stod still för alltid.

syskonkärlek
 • Vad gjorde du för tre timmar sen?

Jag sov för tre timmar sen.. Jag ligger fortfarande i sängen och ska alldeles strax gå ner och äta lite frukost.

Puss och kram!

2 reaktioner på “En lista om tiden”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *