22 år

En sak som är väldigt lustigt är att jag dagligen får höra hur ung jag ser ut. Jag trodde faktiskt att jag såg ut som att jag var den åldern jag är, alltså 27, snart 28 år. Men varje gång som jag har hälsat på en ny kollega och vi har kommit in på att jag har två barn och är gift så tappar nästan alltid alla hakan. ”Va!? Är du gift? Har du TVÅ barn?? Hur gammal är du egenligen?” 

Och så berättar jag hur gammal jag är och då får jag alltid höra ”Va? Seriöst? Jag trodde du var 22!”

lycklig

Ser jag ut som en typisk 22åring? Jag kan inte annat än att ta det som en komplimang. Lustigt bara att jag uppenbarligen ser ung ut, men det är det ju fler som tror i och med att jag måste visa leg när jag ska köpa 3,5or på Ica. 😉

3 reaktioner på “22 år”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *