Sista dagen

Goddag kära läsare,

Hoppas ni sovit gott i natt och har fått börja denna söndagen på bästa möjliga sätt. Själv sov jag så länge jag bara kunde idag och när jag vaknade så gick jag en kort promenad igen för att vakna till liv.

bergen

Jag gick förbi denna fina dammen igen..

IMG_3043

..och sen vidare in till stan för att se på dom vackra husen vid havet.

Bergen är verkligen otroligt fint och jag är jätteglad över att jag fick ett stop här för att kunna utforska vad staden har att bjuda på. Dock vaknade jag för sent idag så jag hinner tyvärr inte upp i Fløyen för att se utsikten, men det får jag försöka få till nästa gång jag kommer hit istället.

Idag är det min sista arbetsdag och ikväll ska jag äntligen få komma hem och sova hemma i min egen säng igen med min underbara familj! Sen har jag fyra dagar ledigt som jag känner att min kropp kan behöva för att återhämta sig efter en relativt tuff arbetsvecka.

Nu ska jag ställa mig i duschen och göra mig i ordning för dagen.

Puss och kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *