Melon till kvällen

Då var båda barnen nattade och jag och M är klara för seriemys. Just för tillfället så ser vi på Mr Robot som är en riktigt, riktigt speciell serie. Sjukt bra, men lite… hmmm… speciell.

vattenmelon

Till filmen idag så har vi skärt upp en stor vattenmelon som vi tänkte mumsa på. Vi brukar alltid sitta och vräka i oss massa lösgodis och chips, men idag var vi sugna på något friskt och fräscht istället. Känner jag oss rätt dock så kommer vi förmodligen att plocka fram godisskålen så fort melonen tagit slut. 😉

Imorgon ska M bara jobba några timmar på morgonen så efter lunch får vi se om vi hittar på något roligt tillsammans med barnen. Är det fint väder kanske vi tar en tur till havet, eller kanske till någon sjö för att fiska eller något annat skoj. Vi får se vad vi är på för humör imorgon och vad vi hittar på!

Gokväll på er allesamman, vi hörs imorgon igen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *