Wisteria lane

Den gatan vi bor på är den bästa gatan i världen. 🙂 Drömmen, enda sen jag var liten, var att bo i ett stort hus (check!), ha pool (check!), vara gift med drömmannen (check!), ha två barn (check!), jobba med det jag älskar (check!), bo på en gata där barnen kan springa fritt utan att man ska oroa sig (check!), ha fantastiska grannar som man trivs att umgås med (check!)

Alla mina drömmar från barndomen har slagit in och en av dom viktigaste sakerna med mina drömmar var att jag skulle hitta en plats att bo på där jag trivdes och hade grannar som jag tyckte om. Den gatan vi bor på är den perfekta gatan och påminner mig om Wisteria lane i Desperate Housewives  faktiskt. Eller, jag skulle i alla fall vilja påstå att det är ungefär samma stil på området där vi bor. Det är en gata med massor av stora villor och trevliga grannar. Drömmen med andra ord.

I alla fall. Idag har vi varit över hos våra grannar och vänner på en playdate.

grannar

Både Filip och Oskar storkoste sig! Hmm, storkoste är nog norska. Kos = Mys, så dom stormyste hehe. Finns ingen korrekt översättning tyvärr. Ibland är faktiskt dom norska uttrycken betydligt mycket bättre än dom svenska. Men ni fattar poängen – Dom hade väldigt kul!

leksaker_barn

Det är alltid kul för barnen att få komma över och leka med lite nya leksaker och umgås med sina vänner och jag får hänga lite med Karina.

Efter någon timma med fullt ös så blev pojkarna trötta så då gick vi ut på en promenad så att dom skulle få sova och nu kom jag precis hem igen och sitter på altanen och bloggar medan dom sussar i vagnen.

Så, jag ska passa på att slappa lite och njuta av stillheten. Puss och kram så länge!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *