Magisk regnbåge

Godmorgon alla goa och glada! 

Har ni sovit gott? Det har vi och är klara för ännu en ledig dag här hemma. Oskar vaknade i och för sig klockan 4, men efter att jag försökt att ligga och mysa med honom i en timma så somnade han om igen som tur var.

Jag måste bara visa er vilken fantastiskt fin regnbåge som vi såg igår rätt utanför huset. Vädret var så extremt ostabilt, ut över det vanliga. Det växlade mellan klarblå himmel och strålande sol och på nolltid så kom det kolsvarta moln, ösregn och blixtar. Helt otroligt vilket ostadigt väder vi har haft i år. Men, efter regn kommer inte bara sol, utan även regnbågen. Tänk att världen är så här vacker..

regnbåge

Erkänn cool bild? Det sjuka med det hela är att bilden är tagen med min iPhone. Sjukt bra bild för att vara tagen med mobil, eller hur?

Nä, nu ska jag sätta på en kanna kaffe och duka fram frukost. Hej hopp!

2 reaktioner på “Magisk regnbåge”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *