Lite för dyr leksak

Godermorgon!

Hur står det till hemma hos alla idag? Här hemma har vi sovit lite sisådär. Vi har kommit in i en liten ovana då vi sover med varsitt barn för att det har varit så vi har fått bäst sömn de senaste eftersom båda barnen vaknat på natten. Filip sover med M och jag sover med Oskar. Men nu har jag bestämt mig för att vi ska sluta med det eftersom jag saknar att få sova i min egen säng med min älskade man. Vi sa alltid att vi aldrig skulle bli det där paret som sov i separata sovrum, men nu är vi ju det! Hallå!? Så kan det ju inte vara. Bara för att det har varit det som varit det lättaste, men jag springer hellre fram och tillbaka några gånger på natten så att vi ska få sova tillsammans igen.

Filip fick ju maginfluensa i sin säng och vägrade att sova i den efter det. Så vi har gjort oss av med den och måste köpa en ny. Han rör sig så otroligt mycket när han sover, så vi överväger att köpa en 120 säng till honom så att han ska kunna röra sig och sova så gott som möjligt. Oskar sover för tillfället i en resesäng, för han fastnade bara med benen i spjälorna när han sov i spjälsäng (jo, vi hade ett skydd, men det sparkade han ner) så till honom måste vi också hitta en ny och fiffig lösning till säng. Han är ju lite liten än för en vanlig säng, så vi får se om han får sova i resesäng en stund till eftersom det fungerar rätt så bra än så länge.

Så idag ska vi på sängjakt och sen ska pojkarna få sova på samma rum så får vi se hur det går. 🙂

Oskar

Pojkarna har hittat en ny leksak – Min Louis Vuitton för 12000 😉 Kanske inte bästa leksaken!

Varför är det alltid så att den ena alltid vill ha det den andra har? Om Oskar börja leka med något så ska alltid Filip ha den samma och eftersom han är storebror så blir han sur om han inte får som han vill.

filip

Som tur är så kompenserar dom varandra väldigt bra eftersom Oskar alltid ger med sig. 🙂

Vi ska alldeles strax göra hela familjen i ordning för att gå ner och lämna pojkarna på förskolan. Jag ska sticka iväg och träna och sen ska jag på skönhetsbehandling och sen är det sängjakt. Fullbokad dag med andra ord!

6 reaktioner på “Lite för dyr leksak”

 • Känner igen det där med att sova med varsitt barn. I min familj tar vi också hand om ett varsitt barn. Suck lixom….. Lycka till med ert!!

 • Lisa skriver:

  Hej! Våra barn har faktiskt bytt till vanlig säng när de varit under året. Funkade prima! ????????

 • carro skriver:

  Hej. Vi fick byta till en vanlig säng av samma anledning.Sonen sover betydligen bättre i sin brandbilsängen och kan röra sig på ett helt annat sätt än tidigare.Lycka till med säng letade.

 • christin skriver:

  Söta bilder! Jag känner igen det där med att storebror alltid vill ha den leksaken som lillebror har. Så är det här hemma med 🙂 Ha en fin kväll! Kram

 • Mamma skriver:

  Varför inte bara köra med det som funkar? Det är väl bättte att ni alla får sova ut ordentligt än att du och din man ska envisas om att sova tillsammans? Det kommer ni få göra tids nog oavsett, jag har aldrig hört talas om några 15-åringar som sover tillsammans med sina föräldrar.

  Det finns verkligen bara fördelar med att sova tillsammans med sina barn. Att de vaknar så mycket på nätterna beror ju mest troligt på att de känner sig ensamma och otrygga!

  Istället för att lägga 12000kr på en väska så kan ni ju lägga pengarna på en ny och större säng som alla kan få plats i.
  Och om det är vuxenmys ni oroar er över så finns det massa andra bra platser till sånt 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *