Extrajobb

flygvärdinna_jobbDå var jag klar för att åka iväg och jobba en extra dag. Ni kanske tycker att jag är tokig som hoppas in och jobbar när jag inte behöver, men jag vill. Jag tycker att det är roligt och jag känner dessutom att jag gör ett viktigt jobb. Jag tar människor till önskade destinationer och det är en ära att få finnas på flyget för folks säkerhet och service.

Det känns så skönt att jag äntligen hittat ett yrke som jag tycker känns viktigt och där jag gör någonting som faktiskt glädjer och hjälper andra. Innan jag fick barn så jobbade jag i butik och tyckte att det var roligt, men när jag stod där och vek kläder så kändes det samtidigt som att det var någonting som fattades. Nu vet jag exakt, precis, vad det var.. Jag gjorde ingenting som hade någon direkt betydelse för någon annan, men det gör jag nu. Det kanske är svårt för andra att förstå, men jag vet hur viktigt mitt jobb är och därför känns det så otroligt bra för mig att vara där på flyget för alla passagerare som är beroende av att jag och mina kollegor är där.

Jag älskar mitt jobb och om plikten kallar så är jag där!

Dessutom är barnen i förskolan och jag känner mig rastlös om jag inte gör någon nytta, så därför passade det mig alldeles utmärkt att jobba extra idag.

Dom får ha grabbkväll här hemma idag, äta pizza, se på någon tecknad film och gosa tillsammans medan jag är borta. Sen har vi ju hela lördagen tillsammans imorgon igen. Tjohoo 😉

1 reaktion på “Extrajobb”

  • Helen skriver:

    Hej , det är väl bara bra att man kan ställa upp om det behövs , och att du hittat ett yrke du trivs med , sånt märks som passagerare är ni glada och pigga så känns det alltid tryggare att vara i luften. god tur på dej.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *