Bodø – jobbresa

Hej på er!

Då var jag framme, efter en kort och väldigt trevlig jobbag, på hotellet i Bodø.

hotell_bodø

Först så tänkte jag att jag skulle få gjort en massa när jag om hit. Det är så vackert här så jag ville först gå ut på en promenad och kanske gå en tur upp i fjällen för att se på utsikten över staden, sen var jag även lite sugen på att träna, eller eventuellt gå och fixa naglarna. Men när jag kom in på hotellrummet och hade bytt om till träningskläder och satte mig på sängen så kände jag hur mina armar och ben bara ville lägga sig ner. Då slog det mig att jag borde lyssna på min kropp och ta tillfället i akt och vila nu när jag först är på hotell och har möjlighet och koppla av. Jag var ju dessutom uppe så tidigt som tre i morses så jag borde nog utsätta träningen till imorgon istället och vila upp mig idag istället. Så kan det gå och ibland blir det helt enkelt inte riktigt som man tänkt sig.

Som tur är så har jag tre hela dagar här och massor med fritid till att gå ut och utforska staden under dom kommande dagarna som jag är här.

Så nu ska jag ta en lång och härlig dusch i lugn och ro och sen ska jag lägga mig i sängen och se på serier och slappa av.

_lycklig_susanna_jungblom

Mina naglar MÅSTE däremot fixas inom väldigt snar framtid för snart börjar jag nästan skämmas för att visa mina händer och fötter offentligt. Så om det är någon av er underbara läsare som råkar ha ett ställe i Bodø som ni kan tipsa om som gör akrylnaglar och pedikyr så är ni välkomna att kommentera eller maila mig 😉

Kram, kram och puss på er så länge!

2 reaktioner på “Bodø – jobbresa”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *