Fantastisk barnpass

Godmorgon allihopa!

Nu är det måndag och en vi har en hel ny vecka framför oss. Jag fick äran att gå upp med minstingen redan klockan 03.17 imorses och det var jag inte direkt superglad över.. Men så somnade han om i babysittern i en timma till mellan 5-6 så att jag fick en liten extra powernap till.

 

Oskar

Just för tillfället sitter vi kring frukostbordet och äter lite mackor och gör matlådor som barnen ska ha med sig till förskolan. Min mans farmor är här för att hjälpa till denna veckan och som tur är så börjar jag sent idag så att jag kan visa henne vägen till förskolan och gå igenom alla rutiner och allt som hon måste veta nu när hon ska vara själv resten av veckan. Det är många som undrar hur det ska gå till att gammelfarmor ska passa på barnen, men det kan jag tala om för er att hon är så pigg, kry och fantastiskt att det kommer gå alldeles utmärkt! Jag känner mig trygg och glad över att ha henne i barnens liv och att dom ska få umgås en hel vecka med sin älskade gammelfarmor.

Jag har en helt underbar arbetsvecka framför mig med korta dagar på flygen och mycket fritid i Bodø. Jag har packat med mig träningskläder och ska ta tillfället i akt att gå till gymmet varje dag. Denna gången har jag dessutom med mig kameran när jag reser så att jag ska kunna ta lite bättre bilder till bloggen. Som ni vet är det viktigt för mig med kvalitétsbilder och därför ogillar jag skarpt när jag inte har kameran med mig och måste lägga upp massa dåliga mobilbilder.

Nä hörni, nu måste vi klä på pojkarna och traska ut i ösregnet. Idag har vi ingen bil så därför måste vi gå oavsett om det öser ner eller inte. Men det är som min mamma alltid sagt ”Det är vädret som skiljer skiten från eliten!” 😉

2 reaktioner på “Fantastisk barnpass”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *