Stadstur och restaurangbesök

Vi har haft en jättemysig dag idag, jag och min nyfunna vän och kollega. Först så gick vi runt en stund på stan för att hitta ett ställe som kunde hjälpa oss att fixa våra utväksta (stavas det så? eller är det ens ett ord?) akrylnaglar. Dock verkar det som att dom inte gillar att fixa naglarna här i Bodø för utvalen för att få en manikyr var väldigt få. Så vi traskade vidare, kollade runt lite på stan och hade det skoj!

catalina

Vi shoppade lite grann, jag klippte lugg som för övrigt känns jättekonstigt!! och sen satte vi oss på Egon för att äta middag.

egon_restaurang

Många tycker att Egon är en tråkig restaurang, men det gör verkligen inte jag! Dom har så många olika rätter att välja på och dessutom har dom jättemysig inredning.

pasta

Jag åt en supersmarrig pasta med ruccolasallad och så satt vi och pratade en stund tills vi kände oss klara för att gå upp på rummen och slappa lite grann.

Imorgon börjar vi tidigt som tusan igen så jag tänkte hoppa in i duschen och sen lägga mig i sängen, se lite på serie och sen sova.

 

3 reaktioner på “Stadstur och restaurangbesök”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *