Ut och utforska

Då var vi tillbaka på hotellet igen efter en hel och härlig dag på jobb! Jag har fått flyga tillsammans med en underbar tjej som jag nu ska ut och utforska Bodø tillsammans med. Vi ska ut och se om vi hittar ett ställe som vi kan fixa naglarna på, sen kanske jag ska klippa till min lugg hos en frisör om någon har drop-in och sen måste vi väl också hitta något att äta. Det blir en finfin dag här i Bodø!

selfie

Dock är det väldigt kallt idag, så därför är både jacka och långbyxor på. Känns rätt sjukt att det är sommar och man måste klä sig som att det vore den kallaste höst. Men sen är jag ju i och för sig i Nord Norge också, så det kanske förklarar varför det är så nedrans kallt! 😉

2 reaktioner på “Ut och utforska”

 • Nathalia skriver:

  Hej fina S!
  Jag behöver din hjälp,nästa år firar jag och min man fem år som gifta i Agusti den 18.
  Jag har alltid vela resa till vackra Norge och se den vackra naturen ni har.
  Kan du ge oss några tips och hottel som du tycker är bra?
  Tack för din hjälp kram
  N.

  • oslofru skriver:

   Hej 🙂 Nejmen grattis <3 Jag förstår verkligen att ni vill se Norge. Jag och min man ska till Ullensvang nu i helgen, där finns ett jättefint hotell med vacker naturomgivning, så titta in i bloggen i helgen så kommer jag skriva mer om den platsen. Annars är det väldigt vackert vart du än åker i Norge. Om du skriver vilken stad ni har tänkt att besöka så kan jag säkert tipsa om något bra hotell 🙂 Kramar S

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *