200 cyklar

Godmorgon!

Igår när vi var ute och promenerade i Bodø så la vi märke till att det stod färgade cyklar överallt.

cykel

I varenda litet hörn och vrå så stod det en cykel i en stark färg. Det var rätt så coolt faktiskt och livade verkligen upp staden.

cyklar

Vi frågade hos frisören varför det stod färgade cyklar överallt och hon berättade att Bodø är värdar för många cykeltävlingar i år, bland annat NM, Midnattsolrittet och även Arctic race of Norway. På grund av detta, plus att Bodø är 200 år så ville dom pynta hela kommunen med 200 färgstarka cyklar! Coolt va?

cyklar_bodø

Idag ser arbetsdagen likadan ut som den gjorde igår, så det ska bli kul och gå fort och bra! Jag har väldigt stor lust att antingen träna eller gå tur i fjällen idag när vi kommer tillbaka till Bodø, men vi får helt enkelt vänta och se hur vädret ser ut när vi är klara eftersom det inte är så kul att komma högt upp i bergen om det är dimmigt och man ändå inte ser någonting.

Nä, nu måste jag verkligen skynda mig så jag inte kommer för sent. Puss och kram!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *