Move it

Alltså nu skriker hela min kropp att den måste få komma ut och röra på sig! Jag som hade bestämt att träna varje dag denna veckan, men det blev inte riktigt så eftersom jag var sjukt trött första dagen och igår var jag ute med Catalina istället. För övrigt – sjukt fint namn!susanna_jungblom_blogg

Så idag ska jag fråga om ett gymkort hos receptionen och så ska jag ta mig till gymmet efter att jag och Catalina gått en sväng på stan. Antingen blir det gymmet eller eventuellt ett tur upp i fjället. Det är ju fint väder idag så vi får se vad jag känner för när jag kommit ut, men huvudsaken är att jag får röra på mig. Det är så skönt när man har kommit till den gränsen där träning inte längre är någonting man gör för att man måste, utan för att man vill!

träning_oslofru

Det känns skönt att känna sig stark och alla endorfiner som frigörs när jag tränar gör mig så pigg och lycklig!

Imorgon får jag dessutom komma hem till min älskade familj igen och det ger mig dessutom lite extra motivation och glädje över att min längtan snart är över.

Sen i helgen så ska jag och M på romantisk spa-weekend! Gud så kul och mysigt det ska bli!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *