En kärlekstår

Jag vet inte vem som är gladast över att jag äntligen är hemma, jag själv eller pojkarna! 😉

syskon

Goingarna har fått varsin likadan t-shirt av sin gammelfarmor. Så söta!

Herregud… Ni anar inte hur mycket jag har saknat dom… Det var så otroligt mysigt att komma till förskolan och sätta mig jämte Filip och se hans min när han vände sig om och såg mig. ”Mamma?.. Ååå mamma min!” och så kramade han om mig och släppte inte..

Sen gick vi över till Oskars avdelning och hans min var lika kärleksfylld den. Jag lyfte upp honom och pussade honom och så stod Filip och kramade om mitt ben. Jag kunde känna hur en tår rann ner för min kind. Jag var så lycklig över att äntligen få vara hos mina barn igen. Nu är jag hel. <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *