Soligt i Nord

Godmorgon!

Igår skulle jag ha publicerat detta inlägget, men av någon anledning så såg jag nu att det bara hade sparats och inte kommit upp på bloggen som det skulle. Så ni får helt enkelt läsa om gårdagen idag istället:

På eftermiddagen så mötte jag upp Catalina för att gå ut en liten promenad i Bodø.

fotograf_natur

Vi blev alldeles mållösa av hur vackert det var nere vid hamnen. Alla båtar som står här är så fina och fjällen som man kunde skymta i horisonten är ju bara för fina. Vi var rätt så trötta båda två så vi gick och hämtade oss varsin kaffe på hotellet och gick och satte oss vid havskanten och fikade lite grann.

bodö_natur_utsikt

Jag älskar NordNorge och denna fina natur och jag älskar även mitt jobb eftersom jag får träffa så härliga människor och att vi får uppleva så mycket fint tillsammans!

hamn

Idag är det torsdag och jag ska äntligen få komma hem till mina älskade och underbart goa pojkar! Åååååh jag kan inte beskriva med ord hur fantastiskt det kommer bli att få krama om dom igen! Jag tänkte att jag skulle hämta upp både Filip och Oskar på förskolan så fort jag kan så att jag får vara med dom så mycket som möjligt innan vi ska åka till Ullensvang imorgon.. Det känns lite trist faktiskt att ha varit borta hela veckan och sen måste lämna pojkarna igen. Men jag och M har fått så lite tid för varandra det senaste, så vi behöver få umgås och ha lite egentid vi också. Så det blir bra det med!

Som vanligt så måste jag skynda för idag börjar vi också tidigt som tusan och tiden börjar rinna iväg. Vi ska mötas 06.10 i receptionen och nu är klockan redan 05.55!

Så hej, hej, vi hörs om några timmar igen! 😉

6 reaktioner på “Soligt i Nord”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *