En lista om kärlek

Hej på er!

Nu när jag och min man är på en romantisk liten weekend så tänkte jag att det kunde passa fint med en lista om kärlek. Så därför har jag bett min man att svara på lite frågor om oss och även se om han kan svara på lite frågor om mig.

min_man
 • Var möttes vi?

Vi möttes på Champagneria på Solli plats i Oslo.

 • Var och när kysstes vi första gången?

Efter en flaska vin över bordet på Champagneria 🙂 Jag hade draget!

 • Vem sa ”Jag älskar dig” först?

DU! Av misstag i bilen 😉 Eller det ploppade ur dig i bilen.

 • När var det?

Vi lånade dina föräldrars cab och skulle åka till Göteborg.

 • Vad svarade du?

Vi hann inte säga någonting innan du bröt ut i skratt och blev generad. Sen sa vi inget mer.

 • När sa du ”Jag älskar dig” tillbaka?

Nere vid strandkanten vid havet i Egypten.

 • Vilken ögonfärg skulle du önska att jag hade?

Den du har!

 • Vad är min favoriträtt?

Vad är din favoriträtt? What? Ööööh.. Du har ju gillat skaldjur, men så hade du en dålig upplevelse med det, så jag vet inte riktigt om det är favoriten längre… Hmmm. Hallå? Hjälp mig här 😛 Ääh, jag säger skaldjur! 😉

restaurang_aker_brygge_oslo

Hihi, min favoriträtt är musslor, speciellt musslorna på DS Louise på Akerbrygge i Oslo. Bilden ovan är tagen där förra året när jag var höggravid och Filip låg och sov i vagnen. Deras islatte är också gudomligt smaskig!

 • Vilken mat gillar jag inte?

Sniglar, blodpudding och halvstekt fisk.

 • Vad är min favoritdrink?

Gin och tonic? Haha, nääää! Strawberry Dequiri? Haha nää, Cosmopolitan? Hahaha, nä du dricker ju inte! Vatten, fast det är ju ingen drink. 😉

 • Vad är jag bra på?

Få som du vill! 😉

 • Vad är mina mindre bra sidor?

*Host* Lättirriterad, dåligt tålamod.

 • När visste du att jag var den rätta?

När jag såg dig komma gåendes över trikkspåret(spårvagnsspåret) till våran första dejt. Klyshigt, men true!

 • Vad gör mig arg?

När du inte får som du vill.

 • Vad klarar jag mig inte utan?

Choklad

 • Vem är min bästa vän?

Jag!

 • Hur länge har vi varit tillsammans?

Femtonde februari tvåtusentolv.

slide_3

 • Gör jag dig ofta arg?

Nej.

 • Gör jag dig glad? 

Ja!

 • Hur mycket älskar du mig?

Jag älskar dig och min familj mest i hela världen.

pappa

M och Oskar…

pappa_och_filip

M och Filip…

Jag kunde inte önskat mig en bättre pappa till mina barn och en finare, mer fantastisk man i mitt liv.

Vi har det jättemysigt här på The Thief och jag kommer självklart att berätta om helgen för er när vi kommit hem, men nu när jag är här så vill jag inte sitta vid datorn, så därför har jag tidsinställt inlägg tills vi kommit hem igen. Om ni vill följa oss direkt så kan ni följa mig på Snapchat (SusannaMariaJ) där jag lägger upp lite filmklipp och bilder då och då.

Kramkram S

1 reaktion på “En lista om kärlek”

 • Elin skriver:

  Så fina ni är 🙂 och vilken man du har! Var rädda om varandra <3 Jag har också hittat den rätte. Så underbar känsla. Vi två mot världen. Njut av er helg <3
  Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *