Två lyxiga dygn

Godmorgon!

Vi skulle ju till Ullensvang nu i helgen, men efter att jag fick höra att det tog näst intill 8 timmar att köra dit så sa jag till min man att jag inte orkade. Så då sa han bara ”Ok, jag fixar något annat!”. 

Så istället ska vi spendera en natt på ett av världens bästa hotell, The Thief, som ligger på Tjuvholmen i Oslo.

the_thief_oslofru

The Thief ligger på top 10 listan över dom bästa hotellen i hela världen, så det ska verkligen bli kul att få se om dom lever upp till förväntningarna. Jag har ju pratat om detta hotellet tidigare och berättat att jag skulle vilja åka dit någon vacker dag och denna vackra dag är tydligen idag!

Här ska vi spendera ett dygn tillsammans, dricka champagne, äta god mat och mysa tillsammans. Snacka om lyx.

Tyvärr så var det fullbokat på The Thief mellan lördag och söndag så därför kan vi bara stanna där över en natt. Men det gör ingenting, för istället så åker vi till Kragerø Resort för att checka in i en svit och tar en heldag på spa. Bada, sola, få massage, dricka ännu mer champagne och äta trerätters – Åter igen – lyx.

Ni kan ju gissa om jag ser fram emot dom kommande två dygnen tillsammans med min älskade man.. <3

3 reaktioner på “Två lyxiga dygn”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *