Alex Sushi och Louis Vuitton

Då fortsätter min berättelse om helgen som var..

Efter att vi njutit några glas champagne så fortsatte vår dag ute på Aker Brygga. Vi blev ju tipsade om lunchställe i receptionen på hotellet och bestämde oss för att lyssna på deras rekommendationer och gick iväg till Alex Sushi för att äta lunch.

alex_sushi_aker_brygge

Jag och M älskar ju sushi och är rätt så kräsna när det kommer till vår råa fisk. Alex sushi har vi båda hört väldigt mycket bra om, men om jag ska vara ärlig så var det ingen ”wow”-effekt på fisken här. Visst var det otroligt god sushi, men jag skulle nog vilja påstå att dom säljer precis lika bra sushi på Sushijentene som är vårt favoritställe i närheten av där vi bor. Men oavsett, väldigt gott och vi fick en mysig lunch på bryggan.

När vi hade ätit upp och suttit en stund och njutit av utsikten ut över havet så fick vi för oss att gå på lite shopping och traskade iväg till Louis Vuitton.

louis_vuitton_oslo

Det roliga med att gå och shoppa i lite finare butiker är att man alltid blir bjuden på kaffe och champagne om man önskar. Eftersom jag och M redan tjuvstartat med vårat bubbel på hotellet så fortsatte ju lyckan inne på Louis Vuitton. Här kollade vi på det ena och det andra och hade väldigt trevligt med försäljaren som visste vad han sysslade med. Vi fick bland annat reda på att originalmönstret faktiskt inte är ”LV”-loggan, utan det rutiga, bruna mönstret. Vi handlade lite grann och gick sen tillbaka till hotellet igen för att ta det lite lugnt och göra oss klara för middagen.

Mer om den kommer snart för just för tillfället så har vi besök här! Min väninna och hennes son är här så vi ska njuta denna soliga dag här hemma hos oss. Berättar om middagen och kvällen lite senare!

Puss och kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *