The Thief – Oslos bästa hotell

Godmorgon!

Nu är vi hemma igen och allt är tillbaka till det vanliga. Jag hoppas att ni har förståelse över den lite sämre uppdateringen under helgen, men jag och min man behövde verkligen tid för oss själva och därför var bloggen inte en hög prioritering under dagarna.

Men nu är jag hemma och allt är som sagt som vanligt igen. Barnen är kravstora och vill gärna leka, men för tillfället så sitter vi vid frukostbordet och dom är lugna med mat i munnen, så då tänkte jag passa på att berätta för er om vår fina helg.

Vi börjar med The Thief. Vilket jäkla hotell! Allt ifrån dom gudomligt härliga sängarna, till servicen, maten och till och med toapappret på toaletterna var fenomenalt. Det finns ingenting jag kan klaga på och att dom har blivit listade till ett av världens bästa hotell kan jag verkligen förstå!

När vi kom in i receptionen så tappade jag nästan hakan av den otroligt fina inredningen.

the_thief_oslofru

Om jag hade haft en aning mer pengar så att jag kunde köpa och inreda ett hus på nytt så hade jag förmodligen velat inreda det så här. Mystiskt, mörkt och mysigt.

När vi kom upp på vårt rum så blev jag lika imponerad där.

the_thief_recension

Man kan liksom känna i väggarna att allt ifrån sängkläder till toalettartiklarna håller högsta möjliga kvalitet.

the_thief_bathroom

Vi slängde oss i sängen och slappade en stund. Vi hade bokat ett lite finare rum och därför stod det en flaska champagne och väntade på oss på rummet.

the_thief_oslo_hotel

Vi tog varsitt glas och njöt av stillheten. Det var så skönt att känna att vi skulle få spendera två, lugna dygn tillsammans. Sen jag började jobba, eller rättare sagt, sen jag började på kursen i Maj, så har vi knappt fått tid till att prata med varandra känns det som. Vi har alltid saker och ting som måste fixas efter vi är färdiga på jobben. Hämta barn, laga middag, tvätta, städa, blogga, svara på mail, bädda, fixa och dona. Aldrig en lugn stund. När jag ”bara” bloggade och gick hemma med barnen så tyckte jag att det var näst intill för mycket jobb, tänk er nu när jag fortfarande bloggar och gör lika mycket hemma, men dessutom har ett heltidsjobb! Det blir sällan en lugn stund över för mig och M att bara ägna tid för varandra, så därför kom denna helgen väldigt passande och vi är så otroligt tacksamma över att mina föräldrar kunde komma och passa barnen för oss dessa dagarna.

Vi kände oss riktigt nöjda efter att ha checkat in på The Thief och efter några glas champagne så bestämde vi oss för att gå ut på stan för att äta lite lunch. Vi bad om lite tips i receptionen och bestämde oss för att gå till Alex sushi.

Men mer om det och vad vi mer gjorde på stan får ni veta om en liten stund för nu vill Filip att jag ska hjälpa han att bygga legotorn! 😉

2 reaktioner på “The Thief – Oslos bästa hotell”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *