Foodbar on the Roof

Godmorgon!

Igår så hade jag ju besök av min vän och hennes son så därför kunde jag inte riktigt sätta mig vid datorn och fortsätta blogga och berätta om helgen som var. Men nu så ska ni få veta hur middagen på The Roof var på The Thief.

Förväntningarna på denna middagen var höga. Speciellt eftersom allt på detta hotellet hållit en så otroligt hög standard! Tyvärr höll inte restaurangen lika högt mått som resten av hotellet.

the_roof_the_thief

Det serverades en fyra rätters, men det var så otroligt mycket mat att man knappt klarade av att se på efterrätten när den väl serverades. Maten var god, men inte fantastisk, vilket man egentligen borde förvänta sig över ett hotell som annars höll en extremt hög standard!

Middag_the_roof

Efter att vi hade ätit så var vi så mätta och trötta att vi knappt orkade hålla ögonen öppna, men så hade vi bestämt att träffa min mans bästa vän och hans flickvän för några drinkar eftermiddagen. Så det var bara att bita ihop och fortsätta kvällen. Trötta småbarnsföräldrar. 😉

Vi gick över till baren på andra sidan av taket och umgicks en stund, men när klockan blev strax efter midnatt så lockade den mjuka sängen på vårt hotellrum lite för mycket för att vi skulle orka fortsätta kvällen ute. Så vi sa hejdå till våra vänner och gick och la oss.

Första dagen var alldeles underbar och vi var så nöjda när vi vaknade upp på morgonen och såg ut över havet på Tjuvholmen.

Mer om hur lördagen var berättar jag lite senare för nu måste jag skynda mig iväg till jobbet.

Kram så länge!

1 reaktion på “Foodbar on the Roof”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *