Mitt livs bästa frukost

Hej på er!

Då var jag hemma från jobbet igen och kan fortsätta berätta för er om helgen. 😉

Dom flesta kan nog hålla med om att hotellfrukostar är dom bästa frukostarna som finns. Nästan alltid så är man nöjd och dom flesta hotellen har allt man kan tänka sig. Men The Thiefs frukost var över all förväntan och utom allt det normala. Jag kan inte beskriva med ord hur grymt bra denna frukosten var, men det var seriöst min livs bästa frukost!

hotellfrukost_the_thief

Det kanske ser ut som vilken frukost som helst, men det var bättre än någonting jag någonsin smakat i frukostväg. Allt var perfekt tillagat och juicen var läskande god och kaffen alldeles lagom stark. Det var otrolig service och allt var bara tiptop!

Efter att vi hade suttit nästan 2 timmar nere vid frukosten så åkte vi upp till vårt rum igen för att packa väskorna.

the_thief_tjuvholmen_oslo

Vi köpte en väska på Louis Vuitton som vi packade i, duschade och så smörjde jag in mig i deras goa body lotion, njöt av utsikten och så tackade vi för oss. Vi kunde inte önskat oss en bättre vistelse på detta fantastiska hotell. The Thief var över all förväntan och definitivt ett hotell vi kommer att besöka igen!

Nu ska vi hoppa i poolen här hemma för det är för en gångs skull väldigt varmt och soligt. Sen blir det middag och läggdags för dom små. Imorgon ska jag jobba och sova borta igen, denna gången i Stavanger. Så när pojkarna sover så ska jag packa väskan och sen får vi se om vi hinner se på ett avsnitt eller två av Bloodline på Netflix.

Hoppas ni har en fin sommardag allihopa så hörs vi imorgon igen, gokväll!

1 reaktion på “Mitt livs bästa frukost”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *