Upp och hoppa!

Godmorgon alla goa och glada!

profil

Denna arbetsperioden har jag bara väldigt tidiga dagar och måste därför upp och hoppa redan innan klockan slagit 5. Men det gör ingenting för jag är en relativt morgonpigg människa så det fungerar helt fint. Får jag bara i mig en kaffe eller två så är jag igång och klar för dagen!

Jag har bott i Stavanger över natten och det var jättemysigt. Jag gick och tränade när vi landade och sen tog jag en lång dusch, la ansiktsmask och såg på serie och åt roomservice. Idag ska jag hem till pojkarna igen och hinner precis hem så att jag hinner säga godnatt innan dom ska sova. Sen är det upp och hoppa och iväg till Bodø imorgon. Full fart non-stop med andra ord, men det bästa är att jag får komma hem några timmar och pussa på familjen, det ger mig liksom lite extra energi till att göra ett bra jobb.

Ojoj, det var värst vad klockan gick fort, måste sticka!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *